FurEveryone is ontstaan uit een passie voor exclusieve woonaccessoires. door die passie hebben wij nationale en internationale netwerken opgebouwd, afkomstig uit o.a. Zuid-Afrika en Canada om u de mooiste prijs én de beste kwaliteit te kunnen garanderen. 

Onze dierenvellen zijn met zorg gekozen, en geleverd door één van onze zeer exclusieve leveranciers uit verschillende landen wereldwijd. Elk dierenvel of bontsoort wordt geleverd met certificaat. Wij hebben gekozen voor landen zoals Canada en Zuid-Afrika, vanwege de perfecte productkennis en specialisatie waarover beide landen beschikken. 

Ons assortiment is erg exclusief in Nederland, terwijl de vraag naar dierenvellen erg toeneemt. De dierenvellen en het bont is een mooie aanvulling voor verschillende interieurstijlen. Het geeft extra sfeer bij o.a. klassieke-, brocante- of landelijke interieurstijlen. FurEveryone heeft ervaring met zowel grote als kleine orders en wij adviseren u graag over de verschillende soorten pakketten die wij aanbieden, zodat we samen met u het beste pakket voor u kunnen uitzoeken.* 

* pakketten kunt u vinden onder “Pakketten“.

David Verschuure

Directeur/Oprichter FurEveryone